“Kjo do të jetë presidentja e parë femër e SHBA-së”

Ish-portieri i Manchester United, Anders Lindergard, ka dalë kundër presidentit të sapozgjedhur amerikan, Donald Trump.

Para dy jave i dhanë fund martesës Anders Lindegaard dhe Mise Beqiri

Ish-bashkëshorti i modeles shqiptare, Mise Beqiri, ka parashikuar ndër të tjerash edhe pasardhësin e Trumpit.

“Parashikoj se presidente e parë femër do të jetë Kim Kardashian”, ka thënë Lindergard.

Republikani Trump ka befasuar të gjithë duke mposhtur në zgjedhjet e fundit demokraten Hillary Clinton