Kjo eshte agjenda e BDI-se per sot

Sot Ahmeti në Tetovë e Gostivar. Ja agjenda e ditës:

Bashkimi Demokratik dhe lideri z.Ali Ahmeti do të vazhdojnë fushatën nëpër Maqedoninë perëndimore, ku fillimisht dotë takohen qytetarë të vendbanimeve të Tetovës që më pas të vazhdohet në një tubim të organizuar në qytetin e Gostivarit.

Agjenda e kryetarit Ahmeti në vijim:

17:00 Tetovë, Shpikovicë – Lideri Ali Ahmeti do të jetë prezent në një tubim me banorët e Shipkovicës ku do të bashkëbisedojnë së afërmi për çështje të ndryshme. (Restorant Kulla)
19:00 Gostivar – z. Ahmeti ditën e fushatës do ta përfundojë me një tubim qendror në qytetin e Gostivarit. (Sheshi i Qytetit)