Kjo është analiza e OEMVP-së për platformat e partive politike në Maqedoni (Dokument)

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri Perendimore ka publikuar analizën e posaçme për platformat e partive politike për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, shkruan Telegrafi Maqedoni.

OEMVP këtë analizë e ka quajtur si ”Edicioni special- Economicus” ku kanë analizuar programet politike dhe premtimet e partive politike për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Më herët, OEMVP është takuar me të gjithë partitë politike që garojnë në zgjedhjet e 11 dhjetorit./Telegrafi/