Kjo është arsyeja pse çiftet nuk ndahen dhe pse nuk bëjnë seks

Seksi është i rëndësishëm dhe i domosdoshëm për një lidhje të shëndetshme. Nëse dëshironi të qëndroni tërë jetën bashkë, atëherë fillimisht sigurohuni që dhoma e fjetjes të mos jetë e qetë…

Probleme financiare

Kjo mund të jetë çdo gjë që ka të bëj me paratë.

Njëri person i kontrollon financat, apo tjetri person i shpenzon të gjitha, apo thjesht keni pikëpamje të ndryshme sesi paraja duhet të shpenzohet.

Komunikimi i keq

Lidhjet afatgjate kërkojnë shumë komunikim dhe nëse dy palët janë të mbyllura në vete, atëherë gjërat nuk do të funksionojnë mirë dhe lidhja do të fundoset.

Nuk ka kompromis

Mund të komunikoni sa të dëshironi, por komunikimi pa kompromis nuk bën ndonjë ndryshim.

Nuk keni shumë të përbashkëta

Nëse nuk ju pëlqejnë të njëjtat gjëra apo nuk keni interesa të njëjta, atëherë mundësitë janë që lidhja juaj do të përfundoj së shpejti.