Kjo është gafa më e pabesueshme që do të shihni këtë javë (VIDEO)

Në Meksikë ka ndodhur huqja më e pabesueshme e javës.

Në takimin në mes të Tolucas dhe Pueblas, Gabriel Hauche i mysafirëve pati një mundësi ideale për të shënuar, por nuk arriti ta dërgojë topin në portën e zbrazët.

Shikojeni në videon më poshtë.

 https://www.youtube.com/watch?v=NKARxrNReWs&feature=youtu.be