Kjo është jeta luksoze e Donald Trump, gjithçka në shtëpinë e tij është prej ari

Hidhni një sy brenda apartamentit të Donald Trump në Manhattan. E vendosur në Kullën Trump në Manhattan, New York, Donald Trump dhe Melania jetojnë në tre katet e këtij apartamenti me një pamje të lë pa frymë te Central Park dhe Manhattanit.

Apartament Trump, dekoruar në 24K ar dhe mermer, është projektuar nga Angelo Donghe në stilin e Louis XIV.

Apartamenti mahnitës është mishërim i elegancës dhe përsosmërisë.