Kjo eshte modelja më e bukur për 2016

Lara Spajic ,bukuroshja nga Kroacia  është shpallur “World Top Model 2016” , në  konkursin e mbajtur fundjavën e kaluar në Milano të Italisë. Ajo është vetëm 17 vjeç dhe 1,79 e gjatë.

17 vjeçarja  sfidoi 30 modele nga vende të ndryshme të botës: Argjentina, Belgjika, Serbia, Mali i Zi, Maqedonia, Bosnja, Sllovenia, Kuba, Rusia, Kongo, Spanja, Greqia, Italia, Sllovakia, Republika Çeka, Hungaria, Venezuela, Namibia, Anglia, SHBA, Brazili, Ukraina, Gjermania, Franca, Uruguai, Paraguai, Rumania, Holanda, Kina, Maroku, Lituania, Zambia, Uganda, Kolumbia, Peru, Argjentina, Bolivia, Panamaja dhe India.

Modelja Laara Spajic nënshkroi një kontratë prej 200 mijë euro  me Agjencinë e modeleve në botë.

lara-spajic-06lara-spajic-04lara-spajic-0114572440_1785936001683306_5113166475391768823_nlaralara2