Kjo është qendra gjigante që shqiptarët planifikonin ta çonin në ajër (FOTO)

Qendra tregtare, njëra ndër më të mëdhatë në Gjermani, “CentrO”, e cila ka më shumë se 250 dyqane brenda saj, ishte shënjestër e vëllezërve shqiptarë për ta çuar në ajër.

Policia gjermane i ka arrestuar dy vëllezërit gjatë natës në Duisburg, 28 dhe 31 vjeç.

Të dy dyshohet se kanë planifikuar sulm terrorist në qendrën e Oberhausen “CentrO, qendër kjo me 250 dyqane dhe 14 mijë vende për parkingun e veturave.

Kjo është qendra: