Kjo është villa përrallore 300 milionë dollarëshe, ku Trump feston “Ditën e Falënderimeve” (Foto)

Pak ditë më parë shkruar lidhur me historinë e vilës Mar a Lago të Donald Trump në Palm Beach në Florida.

Ai e bleu për 10 milionë dollarë në vitin 1985 por tani ajo kushton 300 milionë dollarë.

Vila ka mbi 100 dhoma dhe nga këto 58 i zotëron Trump ndërsa të tjerat i ka shndërruar në biznese.

Ai ka zgjedhur ta kalojë aty festën e “Falënderimeve” së bashku me familjen e tij, transmeton tema.

Më poshtë ju sjellim disa foto të brendisë së vilës mahnitëse të tij.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.

EXCLUSIVE: Peek inside historic Mar-a-Lago Resort, where Donald Trump will spend his first Thanksgiving since becoming President Elect.