Kjo foto bën gjiron në rrjetet sociale. Ahmeti dhe Bejta, dyshja e fuqishme

Pas vendimit të kryesisë qendrore të BDI-së për të mos i dhënë hapësirë Nikolla Gruevskit të formon qeverinë e re, në rrjetet sociale filluan komentet dhe pubikimi i fotografive të Ali Ahmetit dhe nënkryetarit, Nevzat Bejta. 

Fotoja që shikoni, prej mbrëmë bën gjiron në rrjetet sociale.

“A e din kush, ku e dergun keta burra NG – Nikolla Gruevskin”, shkruan Fidan Jusufi në Facebook duke aluduar për Ali Ahmetit dhe Nevzat Bejtën.

“Kompliment z.Bejtës”, shkruan Fadil Aliu.

“Hajde Bejta, dy këmbët në një kundër Gruevskit. Të lumtë”, shkruan Lazim Saiti.