Kjo grua realizon dëshirat e djalit duke dalë me meshkuj të pasur Foto +18

 

Një grua ka treguar mënyrën se si plotëson dëshirat e djalit të saj 5-vjecar duke dalë me meshkuj të pasur.

Samantha është anëtare e SeekingArrangement, një rrjet ku krijohen takime mes femrave tërheqëse dhe meshkujve të moshuar. 30-vjeçarja ka treguar se të ardhurat që merr nga kjo punë i përdor  për të siguruar të ardhurat pasi është nënë e vetme.

“Unë jam e interesuar që ta bëj fëmijën e tij të paharrueshme. Ne jetojmë në Los Angeles. Fëmijët që shkojnë në shkollë nuk bëjnë diferenca dhe marrin dhurata të njëjta me djalin tim,” – ka thënë ajo për Dailymail.

Samantha shpjegoi se kjo është punë që e bën me kohë të plotë, dhe nuk do të lejojë asnjë burrë që të njihet me djalin e tij, vetëm në rast se do të martohet me të.