Kjo shenjë ka gjasa që në 2017 të filloj lidhje të re me mikun më të ngushtë

Gaforrja është shenja e katërt në zodiak, në të cilën ndodhet planeti hënë, që shpesh ndërron disponimin e tyre, shkruan revista Kosovarja.

Gjatë këtij fillimi të vitit, te gaforret nuk do të ketë asgjë të re.

Pritshmëritë në jetën sentimentale do të ndodhin në muajt e fundit të vitit, e që pritet një lidhje me një mik të ngushtë që njihen një kohë shumë të gjatë.Kjo padyshim se do të jetë befasuese për ta por edhe për rrethin e tyre.
Viti 2017 do të sjellë ndryshime të mëdha në të gjitha fushat sa i përket kësaj shenje, kjo për shkak të lëvizjes së planetëve të cilat kanë shfaqur pengesa në këtë shenjë dhe jo vetëm.