Kjo vajzë e vogël, sot është ndër femrat me të suksesshme që ka Kosova (FOTO)

Ambasadorja kosovare në SHBA, Vlora Çitaku, është pa dyshim njëra ndër femrat me të suksesshme që ka Kosova.
Edhe ajo këto ditë pothuajse si çdo personazh tjetër publik, ka rikujtuar fëmijerinë përmes një foto të postuar në Instagram, përcjellë Magazina.al.

Në këtë foto ambasadroja shihet të ketë qenë një fëmijë paksa i shëndosh dhe simpatik.

Çitaku përveç karrierës se suksesshme politike, cilësohet edhe si një femër e bukur dhe me vlera njerëzore, por edhe me tej qendron beqare.

Image result for vlora citaku