Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës” drejt hapave të suksesit

img_1192
Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës” tash me po ben edhe hapat e saj drejt suksesit. Në kuader te universitetit te Tetoves funksionon edhe klubi volejbollistik per femra e udhehequr nga profesoresha e arsimit fizik si dhe ish volejbolliste e k.v “Shkëndija” Laureta Abazi. Trajnerja e klubite te volejbollit “Universiteti i Tetoves” theksoi se tash me intensivisht po behen pergatitjet e ekipit per te luajtur ndeshjen e pare ne kuader te federates se volejbollit te Maqedonise.Ndeshjen e pare ne kuader te federates se volejbollit te Maqedonise,Universiteti i Tetovës do ta luaj me k.v Pelister Volej. Ky është një hap i madh i sportit ne pergjithësi veqanersiht i atij shqiptar per femra ku çdo ditë e më shume po korrin sukses./Antpress