Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI përmbyllin fushatën në Dibër dhe Gostivar

oalicioni “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI, dy ditët e fundit ka vendos ti përmbyllë në Dibër dhe në Gostivar, njofton shërbimi medial i koalicionit, njofton medial.mk.

Në komunikatën partiake, thuhet se “Aleanca për Shqiptarët” RDK – UNITETI tubimin e sotëm e ka në qytetin e Dibrës nga ora 19:00, tek sheshi “Skënderbeu”, ku fjalim do të mbajnë kandidati i koalicionit për kryetar të Dibrës Shkëlqim Xhafa, kryetari i partisë së Unitetit Gjeneral Gzim Ostreni, dhe kryetari i partisë RDK Vesel Mehmeti, raporton medial.mk

Dhe tubimi përmbyllës i “Aleanca për Shqiptarët” RDK-UNITETI, do të mbahen në qytetin e Gostivarit në rrugën para objektit të Komunës së Gostivarit nga ora 19:00