Koha sot

Moti sot në Maqedoni do të jetë i ndryshueshëm me re dhe shumë i ftohtë, pasdite do të paraqitete edhe erë e fortë veriu

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej -19 deri -9 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej -13 deri -6 gradë celcius.

Në Shkup dhe rrethinë do të jet moti i ngjashëm me disa periudha të shkurta diellore me temperaturë maksimale deri -9 gradë celcius.