Komandant ”Kaçaku”: Kjo është e vërteta për ‘Lagjen e Trimave’

Nasuf Beqiri-Kaçaku, njëri prej të arrestuarve të Grupit të Kumanovës me një letër drejtuar gazetës ‘Lajm’ në Maqedoni duke e treguar të vërtetën e tij për ngjarjet e 9-10 majit të vitit të kaluar në Kumanovë.

Në letër ai në mes tjerash shkruan për takimet që ka realizuar me përfaqësues të SHIK-ut dhe me Xhezair Shaqirin-Komandant Hoxhën. Flet edhe për Begun e Mirsadin.

Telegrafi ju’a sjell letrën e shkruar nga Nasuf Beqiri-Kaçaku./Telegrafi/

kacaku-1