Komandantët e Kumanovës sot në Gjykatë

Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”.

Gjatë ditës do të deklarohen Sami Ukshini i njjohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva.

Prokuroria këta dy të akuzuar i ka paraqitur edhe si udhëheqës të grupit të armatosur. Janë gjithsej 37 persona të akuzuar nga të cilët 29 janë arrestuar në “Lagjen e Trimave” me 9 dhe 10 maj të vitit 2015 në përleshjet e Kumanovës.