komisioni për çështje evropiane e miratoi konkluzën që ligji për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë është i pranueshëm.

Me 9 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur, komisioni për çështje evropiane e miratoi konkluzën që ligji për përdorimin e gjuhëve në lexim të parë është i pranueshëm./Antpress