Komuna e Studeniçanit po vazhdon me realizimin e projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës rrugore nëpër fshatra.

Komuna e Studeniçanit po vazhdon me realizimin e projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës rrugore nëpër fshatra.
Një projekt i rëndësisë së madhe në të cilin kanë filluar punimet është edhe ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës që lidh fshatin Koliçan të poshtëm me Koliçanin e epërm. 15319136_1640379372654661_7000139776396269866_n