Komuna e Studeniçanit vazhdimisht punon ne pastrimin e rrugeve

Per disa dite me radhe nuk eshte nderprere per asnje çast puna e mjeteve dhe makinerive borepastruese ne te gjitha akset per hapjen e rrugeve ne KOMUNA E STUDENICANIT tani kemi te gjitha rruget te levizeshme dhe te pastruara mbreme dhe sot eshte pastruar rruga per fshatin PAGARUSHE, VERTEKIC dhe GABER, NKP-STUDENICAN sot dhe neser dote vazhdon me hedhjen e kripes neper rruget. Kryetari Komunes A.Sadiki garanton te gjithe qytetaret e Komunes te Studenicanit se do te beje gjithcka per te mbajtur situaten nen kontroll dhe rruge te qarkullueshme.