Komuna e Tetovës dhe Universiteti i Evropës Juglindore në aktivitetin e përbashkët ekologjik

Komuna e Tetovës dhe Universiteti i Evropës Juglindore në aktivitetin e përbashkët ekologjik për vendosjen e shportave për mbeturina në sheshin “Iliria” dhe hapësirës para Pallatit të kulturës./antpress