Komuna e Tetoves vazhdon me asfaltimin e rrugeve

Fillon asfaltimi i rrugës së “Lubotenit”. Është një nevojë e shumë kërkuar nga banorët e lagjes por njëkohësisht si rrugë që lidh një pjesë të fshatrave të Tetovës me dy Reçicat, ka një rëndësi të veçantë.
Komuna e tetoves do të vazhdojë të investojë në çdo cep të qytetit duke arsyetuar çdo taksë të qytetarëve dhe duke ua kthyer atë në investime kapitale./antpress