Koncert në 85-vjetorin e lindjes së sopranos Nina Mula

Tiranë – Koncert në 85-vjetorin e lindjes së sopranos Nina Mula

Nina Mula, sopranoja e njohur shqiptaro-ruse, u përkujtua me një koncert në 85 vjetorin e saj të lindjes.
I konceptuar si një takim shpirtëror përmes muzikës, e bija Inva Mula dhe artistë të tjerë sollën si lutje ariet me të bukura botërore.
Mes tyre dhe një pjesë e Madame Bytterfly me të cilën Nina Mula kishte një lidhje të veçantë.
Koncerti që u mbajt në Katedralen e Shen Palit erdhi si bashkëpunim i Inva Mulës me Teatrin Kombëtar të Operas.
Në skenë bashkë me Inva Mulën u ngjitën Genc Tukiçi dhe ish-nxënës të Profesores Nina Mula.
400 300 200 100