Konkurrentët zhvishen në reality show gjerman

Një reality show i ri i çuditshëm i quajtur “Adam sucht Eva” ka nisur në Gjermani – me konkurrentë të zhveshur të ngecur në një ishull të shkretuar duke kërkuar për dashuri.

Në shfaqjen e përkthyer “Adami kërkon për Evën”, shtatë meshkuj dhe femra të famshme nudo konkurrojnë krahë 11 njerëzve “të zakonshëm” me qëllimin për të gjetur të duhurin/ të duhurën.

Producentët dërguan grupin, i cili përfshin ish yje sporti, një modeled he një këngëtare, në një “parajsë” që ndodhet në Detet e Jugut.