Konsolidohet Asambleja e femrës së LR-PDSH-së në Tetovë

Konsolidohet Asambleja e femrës së LR-PDSH-së në Tetovëfb_img_1475150720547fb_img_1475150720547

Në praninë e anëtarëve të Asamblesë së femrës së LR-PDSH-së, degës së Tetovës dhe në prezencën e Kryetares së Asamblesë u zgjodh kryetarja e kësaj dege Znj. Nurije Bajrami. Pas realizimit të procedurave paraprake për përzgjedhjen e kryetares së Asamblesë, Znj. Bajrami ju drejtua të pranishmeve duke i falemenderuar për përkrahjen dhe i ftoi për bashkëpunim të mëtejmë!