Kordinatori i njesisë zgjedhore numër tre z.Bashkim Ameti së bashku me bartësin e njesisë zgjedhore ka realizuar një takim me anëtatët e shtabit dhe aktivist tjerë të kësaj zone.

img_2184 img_2185
Në këtë takim janë kordinuar aktivitetet e Bashkimit Demokratik për Integrim në këtë njesi në pajtueshmëri me planin e shtabit qendror zgjedhor.Gjithashtu , u be fjale edhe per konventen e cila do te mbahet neser ne sallen Boris Trajkovski  në te cilen do te behet prezantimi i kandidateve per deputet nga radhet e BDI-së