Koreja e Veriut nxjerr në trafik policet seksi

Koreja e Veriut është një nga shtete që po përjeton një nga diktaturat më të egra të kohëve moderne. Por për ta bërë më tërheqëse këtë diktaturë, Kim Jong-un ka zgjedhur një mënyrë interesante, duke vendosur në çdo kryqëzim police seksi.

Në një artikull të publikuar sot, flitet se si bëhet përzgjedhja e policeve të trafikut. Kriteret më të rëndësishme janë dy: të jenë tërheqëse në pamje dhe fizik, dhe të kenë një gjatësi të caktuar.