Koreja Veriore me dekret: I ndalohet hyrja Kim Mehmetit

Kim Mehmetit i ndalohet hyrja rreptësisht në Korenë e Veriut Sipas medieve të huaja, para pak kohësh në Korenë e Veriut është arrestuar një shtetas amerikan. Sipas Agjencisë telegrafike jugkoreane, një shtetas amerikan me emrin Kim është arrestuar në aeroportin ndërkombëtar të Pjongiangut, pasi ai mban emrin e njëjtë me kryetarin e shtetit dhe një gjë e tillë është e ndaluar në vend, njofton „Shtegu.com“. Një gjë të tillë e ka në dijeni edhe Ministria e Jashtme amerikane. Sipas kësaj agjencie, të cilën e përcjellë „Shtegu.com“, bëhet fjalë për një ish profesor të një Universiteti kinez për Shkencë dhe teknologji. Ai ka qëndruar në Korenë e Veriut për ta përgatitur një program për vendin komunist.

(Kjo eshte rubrika thashetheme)

kim