Krijohet lojë kompjuterike me rrahjen e Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit

Rrahja në studio e Frashër Krasniqit me Milaim Zekën ka shtyer një grup të rinjshë që të krijojnë një lojë kompjuterike.Aplikacioni është aktiv tani në android dhe shpejt pritet të krijohet për iOS.Loja përmban edhe shprehje ofenduese si, “ti je lop”, “ti je hajvan”, “ti je budall”. /IO