Krijon ëmbëlsira që duken aq reale sa që duhen parë dy herë

Kjo bukëpjekëse është me të vertetë e talentuar. Natalie Sideserf ka krijuar disa ëmbëlsira që janë aq reale sa që të hutojnë dhe të ngjasojnë me një biftek, kafshë apo dhe një kokë e prerë.
Natalie nga Austin, Texas, zotëron një dyqan ëmbëlsirash.
Kohët e fundit ajo shpërndau në Instgram disa nga punimet e saj me ëmbëlsira dhe janë me të vërtetë të mrekullueshme.