Kryeministri Rama transmeton LIVE në Facebook protestën e PD dhe fjalimin e Bashes

Ndërkohë që mijera qytetarë janë mbledhur pra kryeministrise për të protestuar kundër kryeministrit Rama dhe qeverisë së tij, kreu i ekzekutivit ka transmetuar në profilin e tij në Facebook protestën dhe fjalën e kryetarit të PD, Lulzim Basha.

“Lulzim Basha ne fajlimin e tij tha se Kjo qeveri e ka çuar vendin në mjerim, tani që u vjedhur çdo gjë nga shtëpitë tuaja do tu vjedhë dhe zgjedhjet. Jemi mbledhur sot për të thënë boll më, boll kemi duruar që kur këta erdhën në pushtet”.

“Duam ndarjen e politikës nga krimi, duam dinjitet, drejtësi, punë, duam të vëmë intreresin e njerëzve të thjeshtë të parin.”