Kryeparlamentari Xhaferi: I paharruar do të jetë kujtimi për mikun, veprimtarin e shquar dhe shokun tim Abdilaqim Ademi

Sot me pikëllim të thellë mora lajmin! e ndarjes nga jeta të mikut tim të shtrenjtë, koleg si Deputet, bashkvepruesit tim partiak, luftëtarit të pa lodhshëm për çështjen kombëtare, Abdilaqim Ademi.

Më lejoni që në këto momente plot me dhimbje që në emrin tim, të familjes sime t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta, bashkëshortes dhe fëmive të Abdilaqimit, Familjes së ngusht, Un ndaj dhimbjen tuaj, durim në këto çaste të vështira.

I paharruar do të jetë kujtimi për mikun, veprimtarin e shquar dhe shokun tim Abdilaqim Ademi.

Abdilaqimi ka vendin e merituar mes veprimtarëve të shquar të heronjve të kombit, duke kaluar në përjetësi.

Lavdi jetës e veprës së Abdilaqim Ademit
U prehtë në paqe.

I juaj Talat Xhaferi.