Kryetari i UNITETI-t takon ambasadorin e Bullgarisë në vendin tonë Petkov

Kryetari i UNITETI-t, Gjeneral Gëzim Ostreni ka realizuar një takim pune me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në vendin tonë, Ivan Petkov. Në takim është biseduar rreth ndodhive aktuale politike në vend dhe në rajon.Kryetari i UNITETI-t ka prezentuar angazhimin e partisë për demokratizimin e vendit, sundimin e ligjit dhe zhvillimin e marëdhënieve të mira ndërfqinjësore mes popujve dhe vendeve tona.

Shkup, 07.10.2016