Kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi viziton Selën në shtëpi në Strugë

 

Kryeparlamentari Talat Xhaferi tani qëndron në shtëpinë e Ziadin Selës për të vizituar atë nga dalja prej Spitali. Pas oër më parë ishte  Ish-shefi i OSBE-së dhe Ndihmës sekretari i SHBA-ve në kohën e luftës së Kosovës William Walker që vizitoi menjëher ka zbritur edhe Talat Xhaferi.

Xhaferi ditë më parë tha se e e pret Selën me të fuqishëm në Parlament.