Kryetari i Shkupit: Nëse deri të hënën nuk vazhdohet mandati i kryetarëve të komunave, pëson kaosi

Të hënën, sipas interpretimit përfundon mandati i kryetarëve të komunave, dhe kjo është interpretimi i Ministrisë së Pushtetit Lokal dhe Ministrisë së Drejtësisë, gjegjësisht Qeverisë së R.M që mandati i këshillave dhe kryetarëve të komunave zgjat deri në gjysmën e parë të muajit majit. Këtu ka pasur dilema, megjithatë por për ne është zyrtare. Do të duhet të hënën të mbledhet parlamenti dhe të vazhdojnë m0andatin e këshillave dhe kryetarëve të komunave, përcjell TetovaSot, deklaratën e kryetarit të Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Ai shtoi se ai e ka paralajmëruar disa herë se në qoftë se deri të hënën nuk zgjidhet problemi me mandatin, qytetarët do të ketë probleme me shërbimet në komunat, dhe me këtë rast kanë dërguar kërkesë në parlament për të zgjidhur këtë çështje.