Ku luajnë futbollistët më të paguar?

Kohëve të fundit skuadrat kinezë për përforcime janë duke shpenzuar shuma të mëdha. Krahas këtyre shpenzimeve të mëdha, vetëm gjashtë nga 20 futbollistët më të paguar në botë luajnë në vendim më të populluar.

Carlos Tevez firmosi kontratë më skuadrën Shanghai Shënua dhe u bë futbollisti më i paguar në botë më të ardhura vjetorë prej 34.5 milion euro.
I dyti në listën e futbollistëve më të paguar në botë është Oskar i skuadrës së Shanghai SIPG. Ai ka të ardhura vjetore prej 22.5 milion euro.
Pason dyshja e Real Madrid, Cristiano Ronaldo e Gareth Bale. Rroga vjetore e portugezit arrin në 20,5 milion, ndërsa Balë, ka të ardhura prej 19,7 milion euro.
Lionel Messi në listën e më të paguarve në botë, mban pozitën e peste më 18,9 milion euro.