Ku po bie borë për momentin?

Ashtu edhe siq u paralajmërua nga instituti meteorologjik se sonte do te kete rreshje bore ashtu edhe po ndodhe. Për momentin rreshje bore ka ne Mavrove dhe ne Kodrën e diellit./antpress