Kujdes kur udhëtoni pranë këtyre njerëzve: Janë me të vertetë të çuditshëm

Të gjithë ne këmi udhëtuar me avion por mbase asnjë nga ne nuk është hasur me të tilla raste qesharake por edhe të frikshme.

A jeni ulur pranë një panda gjigande të mbushur? Ose një njeri i lidhur dhe ngjitse?

Këto foto demonstrojnë udhëtarë nga e gjithë bota, ku pikërisht udhëtimi i tyre është paksa i çuditshëm.

Ja disa foto zbavitëse dhe në disa raste shumë të bezdisshme.

Këtu, MailOnline Travel ka grumbulluar, një thesar të shembujve ku përshkruajnë dia situata në fluturim që nuk janë normale