“Kumanova”, vazhdon me dyer të mbyllura seanca gjyqësore

Vazhdon seanca gjyqësore me dyer të mbyllura për grupin e Kumanovës. Në seancën e sotme duhet të dëgjohen transkriptat bisedave të përgjuara ditën e luftimeve, më 10 maj të viti 2015.

Në rastin Kumanova akuzohen për veprën terrorizëm 37 persona të cilat morën pjesë në përleshjen e armatosur më 9 dhe 10 maj të 2015 në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë.