Kur Adelina Ismaili ishte në “Big Brother Albania” por banorët nuk e njihnin! (Video)

Ishte edicioni i parë i “Big Brother Albania” dhe një ndër më të shikuarit.
Në natën finale të këtij edicioni ishte e ftuar speciale këngëtarja Adelina Ismajli, e cila kishte përgaditur një befasi për banorët, shkruan “Magazina.al”

Më e çuditshmja është se kur këngëtarja u zbulua para banorëve në shtëpinë e “Big Brother” ata nuk e njihnin

Për më shumë shikoni këtë video: