Kur bronzi dhe uji bëhen bashk prodhojnë diçka të pazakonshme

Malgorzata Chodakowska, një skulptore nga Polonia, krijon shatërvanë mahnitës, të cilët janë unik në një mënyrë që uji dhe bronzi bashkohen bashkë për të krijuar diçka të bukur.

Në fillim, ajo e gdhend skulpturën nga druri.Në këtë fazë është e vështirë ta mendosh se si një pjesë e madhe druri mund të kthehet në një figurë elegante femërore.

Por gradualisht, Malgorzata pret shtresat derisa prodhon qëllimin e saj – dhe është e pabesueshme.

Për ta kthyer skulpturën në një shatërvan, figurat e drurit vendosen në bronz. Artistja polake përdor imagjinatën e saj për të vendosur se si ta nxjerrë ujin nga skluptura. Në këtë mënyrë një statujë e zakonshme bëhet engjëll kur dy curila ujë formojnë krahët elgante.

361705-R3L8T8D-650-11987197_470756186437897_8595119793782634833_n361655-R3L8T8D-650-11987019_470756269771222_3078978312979863289_n361605-R3L8T8D-650-11986959_470756223104560_2425613718180574236_n362005-R3L8T8D-650-klmaedchen_gr361755-R3L8T8D-650-11988440_470756249771224_1738338768700252079_n361555-R3L8T8D-650-11226178_470756163104566_6789998676956549809_n361455-R3L8T8D-650-11205513_470756146437901_3150077584399055262_n361505-R3L8T8D-650-11219118_470756133104569_6392850389442935979_n

/Oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebookdhe në Twitter

3

 

0

 

0

 

Komento