Kur do te kete muzik shqip ne tv Maqedonase, per deri sa ka ne tv nga Shqiperia?

Ne nje nder emisionet me te shikuara te mengjesit sot ne tv, Klan ne “Aldo Morning Show”, leshohet muzik ne gjuhen maqedonase. Kete kompleks te leshuarit ne gjuhen maqedone nuk  e kane aspak televizionet nga shqiperia. Por, kjo gje nuk ndodh ne Maqedoni. Tv Kanalet Maqedonase asnjeher nuk leshojne  muzik ne gjuhen shqipe, perveq atij momenti kur duhet te dale kenga e eurovizonit te perfaqesueses shqiptare, dhe ne raste tjera asnjehere nuk ndodh qe te degjojme kenge shqip as ne mengjes e as ne mbremje. Shpresojme qe ky fenomen i kompleksivitetit ne art, muzik te largohet dhe maqedonia te mare si shembull Shqiperine..NL/antpress