Kur Veton Surroi ia mbante “zhagun” Hashim Thaçit(VIDEO)

Sot ata janë kundërshtarët më të mëdhenj, që nuk i kursejnë fjalët më të ashpra ndaj njëri-tjetrit. Por, dikur Veton Surroi dhe Hashim Thaçi duket se ishin miq të mirë, sidomos pas përfundimit të bombardimeve, pasi kishin kaluar një kohë të gjatë bashkë gjatë bisedimeve të Rambouillet.