Kush është bukuroshja e re në ekranin shqiptar?

Kohëve të fundit televizionit më të madh shqiptar në Maqedoni, Alsat-M, i është shtuar edhe një fytyrë e re. Bëhet fjalë për prezantuesen simpatike të lajmeve Besmira Ejupi e cila ka tërhequr vëmendjen audicionit të gjerë të Alsat-M.

https://www.instagram.com/p/BakIJjeHgZzUKhip9abIA6FBuDOnaCQVe1owQw0/?taken-by=besmiraejupi

Gjatë transmetimit të lajmeve livestream në “facebook”, fansat vërshojnë me komente pozitive dhe vlerësuese si për paraqitjen e bukur të prezantueses po edhe për atë profesionale.

Bukuroshja 23 vjeçare vjen nga Dibra dhe ka 3 vjet që është pjesë e botës së së televizionit, më konkretisht prezantimit të lajmeve.

https://www.instagram.com/p/BbAbCSxnhBjvqVwGhmU08xKM2YvsnUIdWloKjg0/?taken-by=besmiraejupi

https://www.instagram.com/p/BdfpzEMnWpi_h46NZC2PQKnt3s8YH91H1AacFY0/?taken-by=besmiraejupi

https://www.instagram.com/p/BdfpzEMnWpi_h46NZC2PQKnt3s8YH91H1AacFY0/?taken-by=besmiraejupi

https://www.instagram.com/p/BdfpzEMnWpi_h46NZC2PQKnt3s8YH91H1AacFY0/?taken-by=besmiraejupi