Kush është kjo vajzë kosovare që po i publikon vetëm të pasmet!

Një profil në rrjetin social SnapChat është ai ku një vajzë e bukur dhe shumë seksi, tregon vetëm të pasmet e saj.

Në postimet që ajo bënë cdo herë ka të ekspozuar vetëm të pasmet, ndërsa secili nga këto publikime është shumë provokues.

Vajza në këtë profil duket së mbanë emrin Kaltirna,por që ende është emër i panjohur për publikun.

Kaltrina përveç kësaj duket së ka talent shumë të madh edhe në vallëzim, kjo pasi që shihet teksa publikon edhe video duke vallëzuar.