Kush eshte personi qe ka paguar 1.3 milion euro per banese ne Shkup?

 

Banesa me e shtrejte ne Maqedoni eshte shitur ne Shkup me çmim prej 1.3 milion euro, ndersa me çmim me te lire eshte blere banese ne  qytetin e Kavadarit me çmim prej 320 euro. Keto te dhena i jep agjencioni per kataster.

 

Ndersa ne kataster nuk japin me shume detaje rreth lokacionit dhe kuadratit te banesave, ndersa nga analiza e bere shihet se banesat ne  qender te Shkupit jane me çmim me te shtrejte si dhe banesat ne Debaar Maalo, Salla Univerzale, Kisha katolike, Kozle, Taftalixhe, Kapishtec, Karposh ku çmimi eshte 1000-1500 euro ndersa me lire eshte ne pjesen tjeter te Vardarit saktesisht ne çair, Lagjen tophane,Gjorgje Petrov, Maxhari, Qento, Hipodrom ku çmimi eshte prej 500 euro.