Kush ikën dhe kush vjen në Qeveri? Rama firmos ndryshimet e reja

Kryeministri Edi Rama ka firmosur disa ndryshime të reja në Qeveri. Briseida Shehaj ikën nga Tatimet dhe shkon zv.ministre e Ekonomisë.

Ervin Mete ikën nga Ministria e Ekonomisë dhe shkon si zv/ministër te Financat.

Irena Beqiraj ikën nga zv.ministre e Financave dhe bëhet këshilltare e kryeministrit

Ndryshimet në Qeveri janë firmosur dje nga kryeministri Rama.