Kush urdhëroj që Leonora ta tërhiqte padinë ndaj Adelinës?

Dy këngëtaret më të njohura e më të dashura të skenës sonë, Leonora Jakupi dhe Adelina Ismaili kanë shkëlqyer gjithmonë. Por, ato përherë kanë qenë në drejtime të kundërta
Në vitin 2002 ndodhi ai që njihej si “sherri mes Adelinës dhe Leonores”.

Media shpesh bëri gjyq publik, ama e vërteta e pastër ende nuk dihet.

Pra, nuk është e qartë se pse situata degjeneroj deri në atë pikë.

Leonora e denoncoi në polici Adelinën, por prokuroria vendosi që ta hedh poshtë çështjen pasi i kërkoj vetë nëna e Leonorës që çështja të mbyllej, shkruan “Kosovarja”.