Kuzhinieri më i çuditshëm

 

as-2

Ky ndoshta mund të jetë një ndër kuzhinierët më të cuditshëm por dhe më argëtues në botë që mund të keni parë ndonjëherë.

Teksa gatuan me brum ai vallëzon njëkohësisht duke krijuar një atmosferë vërtet argëtuese për të pranishmit që gjendeshin aty.

Videoja është filmuar në Kinë.